Stimați tovarăși și pretini, Nea Relu Rectorelu de la privata „Vasile Goldiș” este pe cale să
facă cea mai mare prostie din viața lui, care îl va duce cu siguranță la pierzanie! Nu că acum ar fi prea departe momentul. Celentano de Arad, adică Falcă, l-ar fi fentat să-l angajeze pe Andraș Ando la UVVG, acolo unde predă și primarul Aradului, Jitză Vizionarul. Îl știți dumneavoastră pe Ando, personajul acela care peste tot pe unde a fost în poziții de conducere a implementat Falimentul SRL (Observator arădean, West TV, Arad – capitală culturală etc. etc.).

Acum se pare că are sarcina să stingă becul la privata lui Ardelean, pe bani grei, nu pe de-a moaca, că încă mai e încă ceva bani la universitatea condusă, oficial, de rectorul Coralia Cotoraci, fiica lui nea Relu. Deci, îl plătește și nea Relu, îl plătesc și cei care i-au dat sarcina! Mai ia și niște bani că bag sama că va și preda, la fel ca Falcă…

Unde mai pui că ar fi la mijloc și o comandă externă, taman de la Budapesta, să vegheze ca nu cumva nea Relu, care este președintele Comisiei pentru Monumentul Marii Uniri,
să facă ceva pentru ca acesta să fie montat, anul acesta, la Arad, taman în anul centenarului, așa cum a promis și cum știe toată țara!

Șpionii noștri mai comuniști decât ai lor au aflat că nu peste multă vreme vechiul monument a lui Vasile Goldiș, unul dintre corifeii Marii Uniri de la 1918, monument pus în urmă cu câțiva ani între liniile de tramvai de la Sfat (lângă Palatul Adminstrativ) va fi înlocuit cu cel al veșnicului viceprimar UDMR Levente Bognar! Că merită omu… la câte a făcut și a dres pentru confrații săi maghiari.

Ioanea a lu Levi Straus 

(p)

2 COMENTARII

Comments are closed.