GIGI de Arad le-a tăiat USR-iștilor peste 5000 de semnături din cele adunate pentru campania „Fără penali în funcții publice.” USR-iștii îl înjură, de morții măsii, că Falcă a zis că au apărut semnăturile unor morți și de aceia le-a invalidat. Păi, măi dragilor USR-iști, credeți că Celentano de Arad nu s-a prins că adevăratul slogan era „Fără PeNaLi în funcții publice?” S-a prins, că nu e prost, chiar dacă e oltean de la Brad, dar v-a lăsat să vă faceți de cap, să plătiți oameni să vă strângă semnături de prin birturi, știind că amărâții lui Pește vor inventa nume și adrese, CNP-uri și alte cele. Nu de alta, dar să-și ia mălaiul.

Degeaba îi amenință Falconeti cu penalul, ce să le ia justiția, boii de la cocie? Falcă sugerează să fie trași la răspundere USR-iștii care au predat tabelele cu semnături, nu cei care le-au adunat. Că ăia nu concurează cu PNL la alegeri.

Noi, cel de la Flacăra Roșie, vă garantăm că manevra lui Falcă. tipic comunistă, dar prost executată, nu va da rezultate. Dar nici inițiativa USR nu va avea o soartă mai bună!

B.O.B.