Din surse sigure, noi, comuniștii de la Flacăra Roșie, am aflat că Marinel Arghil, zis și Cionca, va aloca o sumă considerabilă pentru înființarea unei secții speciale la Spitalul Județean, secție care va purta numele „Gheorghe Falcă”. Secția va fi condusă de cătrea actuala nevastă a lui Dorel Căprar și se va ocupa exclusiv de tratarea stress-ului, iar singurul pacient va fi, ați ghicit, Gheorghe Falcă, acest Celentano de Arad.

Înainte a trece mai departe vă spunem că actuala soție a lui Dorel Căprar a fost pusă șefă la Ambulanța Arad.

Personalul salonului va fi alcătuit din 10 persoane, niciunul nefiind medic. Astfel, vor fi angajați:

  • un operator de film, care va difuza filme SF despre călătoriile în timp ale lui Gigi Falcă.
  • un poet recitator, care va scrie ode despre mărețele realizări ale primarului, dar și poezii de tip: „Cântece din țigănie” satirizând, astfel, toți adevrsarii politici ai lui Falcă, cu trimitere la copilăria edilului-șef.
  • o instructoare blondă – vârsta, maximum 21 de ani – de jumping.
  • un ziarist, a cărui sarcină nu mai este nevoie să o explicăm.
  • un scriitor, însărcinat cu alcătuirea a 12 volume, câte unul pentru fiecare an de mandat de primar.
  • o maseuză, în aceleași condiții ca și antrenoarea de jumping.

Celelalte patru posturi sunt, deocamdată, la secret.

Dar, din câte am mai aflat, le-ar ști junele Sergiu Bâlcea, vicele de la Consiliul Județean, cel care trage speranțe că va fi, în 2020, moștenitorul lui Falcă la „tronul” Primăriei. Asta dacă nu se schimbă GIGI de Didești și-și mai trage un mandat. Sau „recomandă” pe altcineva.

Șoferul de pe Salvare

P.S. Ni se suflă în cască faptul că secția „Gheorghe Falcă” s-ar putea să fie înființată la Spitalul Matern: Mai ales că acolo, în apropiere, la birtul Mar și nu mai știm cum, a lui Chișu de la Central, își face veacul GIGI de Dideștii de Oltenia.