Agenții noștri sub acoperire ne-au informat că GIGI Falcă, acest Celentano de Arad i-ar fi promis lui Levi Bognar (veșnicul viceprimar UDMR) că îl va lăsa primar interimar după ce el pleacă europarlamentar la Bruxelles. Asta, normal, în schimbul voturilor tuturor maghiarilor din județ.

Totodată, acoperiții noștri au aflat că de când Călinuț Bibarț, hălalalt viceprimar, a fost informat de către Coldea, fostul șef al SRI pe România, despre pactul Falcă cu Bognar, acesta nu mai pune geană pe geană și coace, împreună cu finul, diverse strategii.Mai mulți comuniști arădeni au găsit în cutiile poștale fluturași prin care Bibarț îi roagă pe arădeni să-l voteze pe Falcă, să scăpăm odată de el! În același timp, anunță că dacă rămâne el primar interimar, în decurs de 30 de zile desființează Parcul Reconcilierii și le dă, topit, monumentul celor 13 generali. Apoi, în 60 de zile va amplasa în Arad Monumentul Marii Uniri, ceea ce nu a reușit Falkă Ku tot cu gura lui mare și făuritor de pizzeri pe tot cuprinsul patriei. Că, nu-i așa, pizzeria salvează România (în mintea vizionarului Falcă, bineînțeles!).

Mai important este faptul că imediat după ce va instalat Monumentul himeră, Bibarț va convoca o sedință extrapulifantastică de Consiliu Local în care se va vota impotriva deființării Pieței Catedralei! Am zis.

C. Lokalul