Nu credem că nu va fost un pic dor de acest „mititel” ce se învârte pe lângă lumea politică arădeană, doar, doar va pica ceva, personaj intitulat Bogdan Noghiu şi Gheorghe, să fie ca mentorul lui Gheorghe Falcă de Dideşti.
Noi, comuniştii de la Flacăra Roşie, chiar că nu l-am mai văzut de mult şi am început să săpăm în stânga, în dreapta şi într-un final l-am descoperit. Unde credeţi? Între popi, că na e de domeniul lui, că cu politica o cam chixat de când a ieşit din graţiile lui Celentano de Arad. Noroc cu Cionka că se dă credincios şi îl ţine pe lângă el, cu toate că mai marele Falcă a ordonat excomunicarea lui din tot şi din toate.
Iată că am dat de el luminându-se, dar asta nu ar fi ceva rău. Dar, am privit mai atent la reverul costumului din poza de mai sus și am văzut o insignă care semăna a dracului de tare cu una de parlamentar. Oare lumina, insigna, Cionca, popii au legătură cu ceva acatiste date de Bogdănel? Oare va purta insigna pe bune? Vom trăi şi vom vedea, că aşa a zis şi orbul, şi nu a mai văzut în veac.
Apropos, dacă te uiţi la parbrizul maşinii pilotate de Bogdănel (că fi a lui, că n-o fii) e greu să îți dai seama ce hram poartă omul. Și asta pentru că parbrizul e plin de însemne ale: Parlamentului României, Primăriei Arad, Consiliului Judeţean, Arhiepiscopiei Aradului etc.
P.S. În curând se va însura Bogdănel, dar cu amănunte picante despre evenimentul în sine, vom reveni!
Bogdan B.