No, am ajuns să o trăim și pe asta. Așa cum promitea anul trecut, Ghiță Falcă, acest Celentano de Arad, s-a ținut de cuvânt și ˝inaungurează˝ stadionul Francisc Neuman în plină campanie electorală la Europarlamentare și la Referendumul pentru justiție.

Astăzi (marți, 21 mai 2019), în jurul amiezii, sute de utiști au ajuns deja la porțile stadionului alături de mii de arădeni, simpatizanți ai primarului Falcă și ai marelui partid de opoziție condus (cam deodată) de Ludovic „Ludi” Orban. La tăierea de panglică mai participă și candidații la Alegerile Parlamentare de pe lista PNL, în frunte cu Rareș Bogdan.

Comuniștii noștri care muncesc cinstit pe aeroportul Otopeni ne-au informat că până și Președintele României, KWI, are pregătit elicopterul prezidențial și va ajunge șl el la Arad să sărbătorească. Poate că vă veți întreba, și pe bună dreptate, șă sărbătorească CE? Minciunile sfruntate ale „viniturii” de Falcă, oltean sadea…

Dragi prieteni care poate mai sunteți pe la servici la ora asta, lăsați tot și fugiți la stadionul Neuman ca să fiți părtași la un eveniment istoric alături de mai marii orașului și ai țării.

Chibițu

(p)