După lupte seculare care durează de vreo patru ani, Șoani Meszar (pata neagră de obrazul fin al UTA-ei, Campioana Provinciei) a ajuns la concluzia că pentru a promova e musai nevoie de încă un ungur. Nu Adi Ungur, ci Laszlo Balint, trecut și el pe la UTA ca jucător și cu oarece performanțe neînsemnate în antrenorat, modice în comparație cu visele de preamărire ale Aradului fotbalistic și a inimoșilor suporteri utiști. A uimit, vorba vine, în tur cu performanțele echipei din Snagov, pe care a lăsat-o din iarnă, din cauza problemelor financiare! Deci, despre ce specie de antrenor vorbim aici? Și am putea continua cu fapte și puțin mai bune ale lui Loați.

O fi bine, o fi rău că vine (dacă vine la UTA), vom vedea din vară încolo, amu îi bine că Meszar și cu Balint vor vorbi aceeași limbă (pe lângă cea a banului furnizat de Falcă din impozitele și taxele plătite de către arădeni). Sperăm să priceapă și jucătorii, și să nu ne mai enervăm că acei aduși cu surle și trâmbițe de la echipe scăpătate devin elefanți de care nu mai știm cum să ne scăpăm (doar pe bani grei, că intenționat așa au fost încheiate contractele). Adică știm, le dăm bani mulți pentru că așa suntem noi arădenii, fraieri și indolenți cu banii de la bugetul local, adică din taxele plătite de noi toți.

Loați Balint, cică, va veni rapid, imediat după ultima etapă și are gânduri mari cu UTA, la cei doar 40 de ani ai săi. Despre actualii antrenori, ce să mai zicem, sănătate lui „Mister” alias Ionuț Popa, și drum bun la Cristinel ˝Guardiola˝Păcurar. Amu să nu și-o ia în chelie misterașul secund, asemănarea cu Pepe de la City este doar la lipsa podoabei capilare.

Ce să mai zicem, așteptăm să facă treabă noul pariu al lui Șoani Meszar.

Nagy siker, Laszlo Balint!

Chibițul