„De mult timp am vrut să scriu despre femeile care muncesc într-o instituție de stat, astea tată, au un sictir și o greață de nu le poți întra în grații oricât ai încerca! Nu mai spun de aspectul fizic ; ne-aranjate, părul și tenul slinos și uns, mustață, urme de cafea și ruj în coltul gurii, ruj pe dinți etc..
Nu vreau să vă plictisesc cu amănunte vă dau doar concluzia : cele mai scârboase sunt „fetele” de la poștă! Frate, zici că le tună și fulgeră în fiecare zi, nu tu un zâmbet, nu un bună ziua, doar f… te in c… de ce ai venit? A, nu ai mandat pentru colet, doar vrei să vezi dacă a venit? Îmi pare rău dar nu se poate… următorul!!!!
Dacă aștepți până îți vine mandatul acasă și mergi cu el la agenție, stai trei ore la rând și ce să vezi? Coletul cu pricina a fost returnat, pentru că nu ai venit în termen!
Tot doamna de la poștă îți dă ideea: mergeți la sediu central, să faceți plângere pentru că poștașul a întârziat să vă aducă mandatul, să știți că nu sunteți singura!
Hmmm… Serios? Și când am fost acum mai bine de o săptămână la dumneavoastră nu puteați verifica?
Ea:… Următorul!!!
Eu nu le mai pot suporta pe astea!
Încă o situație, orarul era până la ora 19:00, am ajuns la 18:40, și diriginta de poștă a venit personal (Doamne, ce onoare), dar nu să mă servească, ci să mă muștruluiască și să îmi comunice flegmatic că asta să fie ultima dată când vin la ora închiderii.
Nu am mai îndrăznit de atunci să le mai deranjez, prefer să comand prin curier, ei sunt mai amabili, permisibili și, ceea ce este cel mai important: zâmbitori!”

KLAUDIA

N.Red. Directorul Regionale de Poștă Timișoara (de care aparține și oficiile poștale din Arad) este pesedistul arădean Beniamin „Beny” Vârcuș. Că de când a fost uns (pe criterii politice, bag sama) la Regională (înainte a fost șefuleț la Arad), de câteva luni bune, nu a reușit să se impună reiese și din cele de mai sus. Și nu este singura reclamație referitoare la comportamentul oficiantelor de la Poșta Română. O instituție de stat, totuși. Cât despre halul în care au ajuns spațiile care găzduiesc oficiile și agențiile poștale din Arad… sau lasă! Poate cu altă ocazie. 

Foto: aradon (arhiva)

1 COMENTARIU

  1. Unde mai pui că CCR a decis că pot să stea până la 65!!!, așa, pur și simplu, managerul e obligat să le țină pe scaun dacă vor ele. Și vor, așa, fără jenă! Ne mirăm că pleacă tinerii. Păi unde să lucreze, că bunicii nu îi lasă?!!

Comments are closed.