Ca să scape de Falcă şi să aibă cale deschisă spre Primărie, senatorul PSD de Arad Mihai Fifor ar fi dat ordin ca pesediştii să voteze la greu cu liberalii. Şi într-atât s-ar fi conformat „soldăţeii” lui Fifor încât PSD s-a făcut de râs mai rău decât atunci când Căprar a obţinut 3% şi porecla de „falsul Iisus” de Arad.

Umilinţa este mai mare pentru că PSD (inclusiv organizația din Arad) venea de pe poziţii mari, ca partid de guvernare, câştigător al ultimelor alegeri generale, iar la Arad are trei parlamentari în funcţie.

Şi dacă tot au votat cu PNL ca să scape de Falcă, pesediştii cu ştate vechi în Arad încearcă să voteze acum cu oricine, numai să scape de cuplul Căprar&Fifor. Mai bine mai târziu decât niciodată.

Însă baiul este altul: cine vine în locul lor, că Dooorel Căprar a avut grijă să îndepărteze din partida de la Arad oameni competenți care au pus osul la greu atunci, și nu numai, când partidul a cerut-o. Și s-a înconjurat de non-valori și cefe late, vorba unui tovarăș cu vechi state în PSD.

Așa se întâmplă când Dorel își bagă coada și în politichie.

Bărăbaș C.

(p)