Mare defilare, duminica trecută, în Panteonul Moților, la Țebea. Au fost de toate neamurile, PSD în frunte cu analfabeta, PNL în frunte cu muzicantul de serviciu Ludovic Orban etc.

Normal că nu au lipsit ai noștri ca brazii, conduși de nimeni altul decât Jiță Falcă de Dideșt i(Oltenia), adică fură toți, așa mai pe oltenește.

Surpriza, dacă o putem numi așa se vede în imaginea de mai sus, actualul primar pe funcție Călinuț Bibarț i-a cam luat pentru a nu știu câta oară fața lui Sergiu Bâlcea (un apropiat al contesei de Hășmaș – oare cum de a lipsit din poză?). Dar, deja ne-am cam obișnuit ca Sergiulică să o cam ia. Mai deunăzi îi dete fosta consoartă, Laura, un frast prin ziarele buleftronice. La Țebea l-a cam trecut în spate Bibarț, așa că singura de la care nu o ia (să vă fie rușine dacă v-ați gândit la ce ne-am gândit noi) e Contesa de Hășmaș alia Geanina Pistru.

În rest, pe Sergiulică toți îl cam pomenesc, toți îl bagă în seamă și ne cam oprim aici. Că, așa cum se vede li din imagine și din câte se aude din tabăra lui Falcă, domnul Bibarț, zis și Călinuț, va purta și din 2020 tricolorul de primar. Așa ne-au șoptit ai noștri comuniști, cetitori fideli de Flacăra Roșie, fie ea și în format electronic.

Puiul de moț. Moțucaș

1 COMENTARIU

Comments are closed.