Cam așa ar vrea să se exprime personajul din imaginea de mai sus. Nu vă gândiți că banii (ce se vede sunt doar mărunțiș) au fostă făcuți cu sudoarea palmelor, mâinii, frunții etc., ci au fost făcuți din TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC!.

Individul în cauză face parte din „clanul” Nyeki, acolo unde nimeni alta decât Ana Maria Nyeki este lider la strâns de fonduri, prin „Cetatea Voluntarilor”, pentru, cică, diverse acțiuni sociale printre care și lupta antidrog!!!! Dar, despre acest personaj malefic de-a dreptul, vom mai vorbi cu ocazia când o va „tăia” în Statele Unite, acolo unde, așa cum am mai scris în urmă cu peste un an și jumătate, are ceva „interese” imobiliare, plus viză și bilet de avion la „free” când vrea mușchii ei.

La fel „a” vrut și „mușchile” fraților săi atunci când s-au apucat de trafic (și consum, spun surse sigure) de droguri. Ce mai contează pe unde și sub ochii cui le-au comercializat (sau chiar contează?), cert este că doi dintre frați, alături și de alte pupile mai mult sau mai puțin minore, au fost prinși și băgați la „bulău”. Pentru câtă vreme vom afla la finalizarea procesului penal care, după cum se vede, va mai dura având în vedere complexitatea cazului. Sperăm să nu se „uște” cazul cum se uscă toamna frunzele pe pom, că s-au mai văzut cazuri. Cert este că, așa cum ne-au transmis comuniștii noștri din structuri mai înalte de partid, cazul a surescitat interesul la nivel înalt, mai ales că este vorba despre trafic internațional de droguri. Unul dintre frații Nyeki este în Belgia, mai multe vă vom spune cu altă ocazie.

Ni se suflă în cască de către un vechi comunist că de acolo ar proveni „marfa” vândută pe bani grei, atât în Arad (pe la festivaluri în aer liber, de exemplu, organizate de persoane sus puse, cât și pe litoral. Ce, ăia să nu se înfrupte și să umple cu bani, printre alții, și pe membrii familiei „sfintei” Ana Maria?)

R.D.

P.S. Pe când se vor trezi autoritățile arădene și vor face publice sumele strânse din donații de familia Nyeki și, chipurile, folosite în diverse acțiuni sociale? Că de angajat au angajat-o pe Ana Maria la o instituție aflată în subordinea lor. Ce a recomandat-o? Familia și talentul, vorba aia.

Sursa foto: Telefonul unuia dintre făptași, că, vorba aia, cum te faci tu de ca.. cao nu te face nimeni!

 

 

2 COMENTARII

  1. Vai de capul vostru, si de afirmatiile voastre de kkt ! Macar interesati bine va inainte de a publica ceva .
    Iar in legatura cu Ana Maria, faceti si voi numai cat a facut ea daca sunteyi tari in p*** .numai cae voi nu va duce capul decat sa faceti niste stiri care nu sunt adevarate decat in proportie de 30%. mars!

Comments are closed.