Chiar ați crezut balivernele lui Băsescu, că n-a colaborat cu securitatea comunistă și verdictul stupid al CNSAS, dat acum câțiva ani, de necolaborare a lui Băsescu cu securitatea? Era ceva anormal? Cum să fii ofițer comunist și să nu colaborezi cu securitatea? Naivi au fost cei ce au crezut contrariul! Nu există ofițer de marină, armată sau poliție, în funcție înainte de 1989, care să nu fi colaborat cu securitatea, cum nu există nici un cadru de conducere, dinainte de 1989, care să nu fi făcut același lucru.
Cine susține contrariul, minte și se bazează pe faptul că era interzis ca membrii de partid să aibă dosar de informator, nu și să dea informații și de aceea nu se poate proba colaborarea!? De altfel, nici nu pătrundeai în armată, poliție, justiție, dacă n-aveai un dosar „curat” (curat însemnând ca părinții să fie, fie comuniști, fie fideli regimului comunist). În aceste circumstanțe, CNSAS n-a fost și nu este decât un instrument în portofoliul celor care-l dirijează (recte SRI) și n-a făcut decât teatru ieftin în cei treizeci de ani de activitate. A eliminat, la comandă, incomozii (culmea, tot cei care nu au servit comunismul, FSN, PDSR, PSD, PD, PDL, etc) și a protejat pe cine au primit ordin să protejeze. Chestia cu colaborator al securității, stabilită pe criterii absolut subiective și părtinitoare, e o marotă pentru fraieri. Dacă s-ar fi dorit asanarea morală a societății, tebuiau interziși să ocupe funcții publice toți cei care au ocupat funcții înainte de 1989 sau au fost membrii PCR. Pentru că ei au creat, întreținut și servit regimul comunist. Și au facut-o din convingere, cu fanatism, fiind răsplătiți cu funcții și alte privilegii, pentru asta. Adică, cumva, au fost mituiți pentru a fi comuniști și de aceea, moral, ar fi trebuit înlăturați de la conducerea societății. Însă, culmea, profitând de naivitatea, fără scrupule și cu un tupeu incomensurabil, cei care au fost slugile comunismului, după cum se observă, nu numai ca nu se dau plecați, ci, prin intermediul partidelor politice precum PSD, PNL, UNPR, ALDE (faceți o statistică și vedeți câți comuniști, securiști, milițieni sau odraslele lor, se ascund în partidele politice), vor să reinstaureze comunismul, pentru că este mediul pe care știu să-l exploateze. Asta pentru că – într-o Românie mult prea tolerantă cu cei care au eliminat, printr-un genocid ce ridiculizeaza pogromul evreiesc a lui Hitler, toată intelectualitatea românească postbelică, promovând prostia proletară (adică incultura si mediocritatea) la putere -, nu s-a aplicat punctul 8 al Proclamației de la Timișoara, așa cum au făcut maghiarii, slovenii, polonezii sau cehii, care au scăpat și de comuniști și de fantoma comunismului care bântuie, prin intermediul PSD, PDL, PNL, ALDE, UNPR și alte grupări (unde s-au aciuit foștii securisti, milițieni și activiști de partid), România.
Ai servit un regim? Pleacă o dată cu el de la administrarea țării, pentru că de asta s-a făcut o revoluție și de asta s-a aderat la NATO și UE: să scăpăm de comunism și comuniști, nu să-i rebotezăm în capitaliști pe cei ce urăsc cronic capitalismul, adică morala, educatia, valoarea, inteligența și concurența (nici măcar nu se sfiesc să înjure capitalismul, oridecâte ori au ocazia). Noi, naivi, în loc să facem curățenie totală, că să scăpăm de lichele gen Iliescu, Băsescu, Năstase, Dragnea, Dorneanu, Enache, fosila Meleșcanu, oportuniștii Tăriceanu,  Iordache, Nicolicea etc., sa scăpăm de statul totalitar, dictatură, minciună, propagandă deșănțată, nepotism, trafic de influența, specifice comunismului, ne-am lăsat prostiți cu CNSAS, care si-a batut joc de noi, crezând în bună credință și în metamorfoza mincinoșilor, oportuniștilor și criminalilor, adică a celor ce-au lichidat intelectualii României și au transformat țara intr-un ghetou al sărăciei! Iar acum plătim prostia și naivitatea, constatând că ne-au condus, timp de treizeci de ani, nu securiștii și comuniști, ci colaboratorii lor, santajabili, care au fost tolerați la putere cât au făcut jocul stăpânilor.
Când și-au epuizat rolul, aceeași securiști care i-au protejat, îi sacrifică, pentru că se mută în altă tabără, unde, desigur, vor continua să administreze țara, tot prin șantaj, prin intermediul altor colaboratori. Și, uite-așa, fantoma comunismului nu doar ne bântuie, ci ne și organizează, prin intermediul CNSAS.
Apropo! Mai e cineva curat în România, neatins de fantoma comunistă?
Pavel ROMAN

1 COMENTARIU

Comments are closed.