Unul dintre fruntașii noștri comuniști a citit, mai deunăzi, că un primar chinez avea în pivnița proprie și personală ceva aur și bani. Aur cam 13,5 tone și bani cam 30 de miliarde de lire sterline. No, că doară nu e așa mult pentru un primar sau secretar de partid de la sora China.

Ne-au contactat cititorii noști fideli, comuniști cam ca și chinejii, să ne întrebe dacă există sau credem noi că există vreo legătură între fostul primar al orașului Ganzhou, Zhang Qi și niște reprezentanți de marcă ai Consiliului Județean Arad și nu numai? Că cam mult s-au perindat „înaltele” oficialități arădene prin China. Și s-au întrebat că acești tovarăși de la CJA nu au depozitat și ei câte ceva prin diverse beciuri chinezești? Na, păi asta noi doar putem bănui, kă ce a mâncat vaca (China) e bun mâncat. Și asta rămâne ca autoritățile competente de la noi să vadă ce-i și cum.

Aoleu! da ne-am adus aminte de ceva Poate mai știți că anul trecut, cam pe vremea asta, și al nost Jiță Falcă de Didești, însoțit de o delegație de politicieni, oameni de afaceri și nu numai, s-au cam perindat prin China. Chupurile, cu afaceri sau alte chestii private. Măi să fie! Cam prea multe coincidențe.

Kinai TEAM