Mașina socrului adjunctului Inspectorului șef, din cadrul IPJ Arad, comisar Cezar Iulius Șerbănică, a ars azi-noapte în jurul orei 22, în proporție de 80%. Autoturismul era parcat în lateralul casei, în localitatea Sântana din județul Arad. Focul a fost stins de către pompieri, care au fost chemaţi la faţa locului de proprietarul autoturismului, care în miez de noapte a observat că mașina era în flăcări.

Comisarul șef Cezar Iulius Șerbănică, care locuiește în aceeași curte cu socrul său, a luat în calcul ipoteza că incendiul să fi fost pus intenționat de o mână criminală, deși într-o măsură mai mică este valabilă și ipoteza ca focul să fi fost cauzat de un scurtcircuit.
Conform celor relatate de comisarul șef Cezar Iulius Șerbănică: „autoturismul nu a luat foc accidental„, este părerea ofițerului, care susține că a fost amenințat în diferite rânduri cu privire la faptul că a demascat ilegalitățile din județul Arad.
De asemenea, comisarul a precizat că există un conflict mocnit între actualul comandant al Poliției Arad și cei doi adjuncți ai Inspectoratului Județean de Poliție Arad.
Motivul pentru care polițistul ia în calcul, într-o măsură mai mică, varianta unui scurtcircuit este faptul că autoturismul a ars mai mult în partea stângă, în condițiile în care un scurtcircuit pornește de la baterie, care este situată pe partea dreaptă a mașinii.
Autoturismul marca BMW X3, din anul 2009 are cauciucul din partea stângă distrus în totalitate, după cum se observă în fotografii.
Autoritățile fac cercetări în acest caz.
Ciprian D.