De fapt, să fim sinceri, nu se mai fac angajări la firmele Primăriei sau cele aflate în subordinea Consiliului Judțean Arad, adică acelea plătite din bani publici. Că s-au făcut angajări cu ceva vreme în urmă, nu multă vreme, este adevărat. Însă, cum posturile au fost înființate special și, de unde știți?, au fost cu dedicație asta… trebuie demonstrat. Și noi, vechi comuniști cum suntem, nu mai avem vreme de demonstații de acest gen.

Pe scurt, de exemplu, este vorba despre funcția de șef peste „parcările rezidențiale” din municipiu (este știut faptul că RECONS SA este administratorul, vorba vine, că de fapt ei doar încasează banii de la parcările din Arad). Post ocupat, prin concurs, cum altfel?, de către un anume Laurențiu Puf. Cum, nu-l știți pe acest domn? Este șeful de la PNL zona Gării Arad, ce naiba. Și cum îi trebuia un loc de munkă kălduț, hop, s-a înființat unul la RECONS.

Stați că nu e totul. Cuuum, șeful PNL Aradul Nou să rămână pe dinafară? Mai ales că este ceva văr cu nimeni alta decât Contesa de Hășmaș, Geanina Pistru Popa pe numele ei de scenă. Lui Florin Popa i s-a găsit, sau mai bine i s-a făcut după chipul și asemănarea sa un post de director adjunct la departamentul construcții din cadrul RECONS SA. Că firma în cauză are și departament sau secție de construcții edilitare. Ar mai fi de spus că domnul Popa Florin are experiență vastă în construcții, firma sa proprie și privată efectuând de-alungul anilor lucrări pe la diverse obiective aflate în subordinea Consiliului Județean sau ale Primăriei. Deci, plătite tot din bani publici. Plus că, elementul Popa Florin tinde mai sus. Adică, veți vedea voi…

Apu, dracu știe, cum apare Falcă în Arad se tot dă posturi călduțe clientelei de partidă penele. Și tot penalul Celentano de Arad zbiară că actuala putere din România, recte PSD, împarte funcții bine plătite pe la diverse instituții. Așa specie spurcată de „om”, mai rar. Dar, cum cânele latră și caravanele trece, să-l mănânce racu pe acolo pe unde bântuie. Că a adus Aradul la stadiul de comună. Nu-i bai că o furat, dar o făcut ceva… zice fraierii de arădeni care-l mai venerează. Încă!

În fotografie Nicolae Mehelean, încă șef al RECONS SA.

Romulus D.