Iată o mostră despre cum se desfășoară acțiunile stradale ale tinerilor „extrasuliifantastici” din preavestitul partid PNL Arad. De fapt, de data aceasta e vorba de TNL, dar nici „bătrânii” nu-s departe. Se știe că atunci când ești tânăr hormonii se dezlănțuie, sângele clocotește în vene, dar chiar așa? Și tocmai voi, care vă faceți că debordați de seriozitate, cum v-a impus Falcă de Dideștii de Oltenia, acest Celentano de Arad, odată cu trecerea la neoprotestanți. Cu domnișoara în plină stradă? Să iei o astfel de poziție, mai un pic și o numeam „doggy style”, fata pare că nu se simte stânjenită deloc. Ba dimpotrivă, vorba aia, elan tineresc.

Dar, priviți privirea unuia ce-l cheamă (și tot nu se mai duce!) Bogdan Boca (cel cu geacă primită de la Werner președintele). Și cel ce a vrut să fie nici mai mult nici mai puțin decât viceprimar, odată cu plecarea demolatorului Falcă la Parlamentul Europei. Însă, la Arad, vă bateți joc de politică și de administrație, dar nici chiar așa.

Dar, clar că Boca nu se lasă. Singurul inconvenient, însă, e că cel tras pe linie moartă, domnișorul Barbeș, șeful de la foaia electronică de casă (de lins dosuri liberale, mai bine zis), doar privește neputincios și se mulțumește, cam deodată, să fie cameramanul de platou. Pardon, de stradă.

Revenind, atunci când ai membru și cohones, te mai cheamă și Boca, ești și consilier local municipal pe deasupra (chiar dacă…) toată lumea se apleacă. Chiar și nouă ni se apleakă kând vedem așa ceva.

A. Plecătorul