Aproape nu trece zi lăsată de la Bunul Dumnezeu fără ca Jiță Falcă, oltean neaoș, să nu fakă kâte ceva ca să iasă în evidență. Pozitivă, negativă, numai evidență să fie, boală tipică diktatorilor. Amu dracu știe ce l-a apucat după ce a luat-o peste tot de la Ludi Orban, că sâmbăta trecută (adică pe 26 octombrie) s-a înfățișat la Bucale, la Patriarhie, pardon, la comenduirea centrală a PNL. Că nu singur, asta e altă treabă.

Întâmplător sau nu, este că vizita „marelui vizionar europarlamentar” a coincis cu o mare sărbătoare ortodoxă, cea a Sfântului Dimitrie, Izvorâtorul de mir. Dar pe Celentano de Arad ce l-a interesat, că el oricum s-a pocăit de vreo câteva ori, înainte de alegerile care or fi fost ele. Ce a făcut la Capitală „marele strateg” oltean, cel care a reușit în scurt timp, totuși, să transforme Aradul într-o comună mai răsărită, știe ăla cu un ștrimf (adică dracu). Sau, poate, o fi negociat în secret cu cei de la VW să-și mute una dintre fabrici, cea din Turcia, la Arad, pe mia de hectare de teren unde se zice că are interese pecuniare majore. Adică, pică șpagă. Și cum Izvorâtorul de biruri le are cu astea… Dar, din câte am aflat de la comuniștii noștri de la Germănica, ăia nu e chiar așa de proști cum crede botoxatul aciuat, de conjunctură, și pe la Arad.

Apropo, Ghiță, ne întreabă pocăiții neoprotestanți cum mai stai cu divorțul dă muierea cu care ai făcut pășuș? Ați reușit să vă împărțiți averile?

R.D.S.

1 COMENTARIU

Comments are closed.