În data de 29.10.2019 a avut loc inaugurarea primului cabinet pe care  eurodeputatul Vlad-Marius BOTOȘ a hotărât să-l deschidă chiar în orașul său natal, Arad, pe strada D. Bolintineanu, nr. 5, etaj. 5. Cabinetul va avea ușile deschise pentru toți electorii interesați de activitatea europarlamentarilor USR PLUS sau de politica europeană, de luni până vineri între 9.00 și 17.00 și sâmbăta între 11.00 și 13.00.

Programul de audiențe a fost stabilit vinerea între orele 12.00-15.00 și sâmbăta între orele 11.00 și 13.00, în săptămânile de activitate în circumscripție.

Ales pe listele Alianței USR PLUS, Vlad-Marius BOTOȘ este vicepreședinte al delegației Uniunii Europene pentru Albania, membru în Comisia pentru Piața Internă și Protecția Consumatorului (IMCO) și membru supleant în Comisia pentru Dezvoltare Regională (REGI) și în delegația Uniunii Europene pentru Muntenegru.

Noi, europarlamentarii USR PLUS am hotărât să deschidem cabinete în cât mai multe județe din țară pentru că îi reprezentăm pe toți românii. Vrem să menținem un dialog cu electoratul din toate zonele istorice și să încercăm să găsim la nivel european soluții pentru problemele lor, atunci când este posibil. Mai mult, ne facem timp să-i vizităm cât mai des și pe românii din diaspora. Tocmai pentru că punem mare preț pe legătura cu electoratul, vreau să subliniez că suntem deschiși și îi încurajăm pe arădeni să ne treacă pragul.”

Informații suplimentare se pot obține la telefon: 0740 255731 sau e-mail: office@europarl.vladbotos.eu