Cea mai logevivă echipă de mini fotbal din Arad, și poate și din țară (după cum ne spun comuniștii noștri din diverse părți ale României), FC Ceala Arad a trecut pragul celor 38 de ani de existență activă. Pentru majoritatea este mult să numeri acești ani, darmite să joci neîntrerupt, marți de marți, cu precădere la Sala polivalentă!

„Sunt voci care au spus și spun că e prea mult, să mai tăiem din ani, însă dovezile, atât cele materiale, cât mai ales ale celor care au trecut pe la Ceala sau ne-au văzut la Polivalenta din Arad sau cu prilejul diverselor competiții din Arad și din județele învecinate (chiar și din Ungaria) nu fac altceva decât să confirme faptul că au trecut deja, numai, zic eu, 38 de ani.” – ne-a spus Liviu Vilagos, președintele de-o vială, sau mai bine zis pe viață al acestei echipe de amatori, dar totuși profesioniști, de mini fotbal.

La rândul său Gabi Opitz, vicepreședintele clubului a lansat o invitație la o „miuță” tuturor celor care fac parte din echipe de mini fotbal din Arad, mai ales a celor nou venițe în „branșă” și care își asumă niște merite mai mult sau mai puțin fondate.

Dar, să revenim la aniversarea care a avut loc sâmbătă seara, la Hotel President, ca dealtfel în ultimii ani, sărbătoare la care fotbaliștii amatori de la Ceala și-au scos și soțiile la petrecere. Măcar odată pe an, cum zicea unul dintre jucători, să vadă că marțea nu plecăm degeaba de acasă. Chiar dacă prelungirile durează până miercuri. Și s-a lăsat cu un chef pe cinste, așa cum numai Ceala știe să-l organizeze și membrii clubului (că nu toți mai sunt activi) să-l „ducă”… până dimineață!

P.S. Poate vă veți întreba ce e cu farfuriile din fotografia din articol. Nu știm, însă doar bănuim că au rezistat întregi până duminică dimineața, atunci când… probabil s-a întâmplat neprevăzutul. Până la această oră nu s-au înregistrat la UPU evenimente de violență domestică, în sensul că nu au ajuns bărbați cu capul spart.

Romulus D.