Codru Grădinariu, fost ceva fotbalist, acum cu funcție mărișoară în conducerea UTA-ei – Campioana Provinciei, s-a gândit să o taie spre Muntele Sfânt, doar, doar îi va mai ierta Dumnezeu din păcate. Nu de alta, nu că nu ar avea cu duiumul (că banul e ochiul dracului, nu?), dar s-a gândit că dă bine la public, la galerie, la utiștii adevărați.

Dar, cum vorba aia: „glas de câine nu ajunge la cer”, Grădinariu s-o fi rugat strâmb, adică pe invers, că UTA a făcut doar egal la Cluj. E adevărat, a fost și puțin ghinion, să conduci aproape tot meciul… Și asta nu e totul, cu toate rugăciunile sale, se pare că stadionul va fi gata când o vrea… Sfântul drac Falcă (trecut între timp, pe linie de interes electoral în tabăra neoprotestantă).

Dar, cum Seculici Gheorghe, campion la falimente a avut loc pe Sfântul Munte și cum s-a întors citov de pe acolo, de ce să nu-și încerce norocul și oportunistul Grădinariu. Să poată continua la UTA, „opera” de cheltuire a banului public, împreună cu tovarășul său catolic Meszar Șoani. Cel care s-a îmbogățit în ultimii câțiva ani câți alții în nouă vieți.

S-o fi rugat Codru și pentru tovarășul său de cheltuire a banului public? Dar, vorba orbului, ce-a fost am văzut, ce-o fi vom vedea!

Suporterul ateu

Foto: specialarad

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here