Cadare, trezește-te! Dacă mai poți, zicem noi.

Individul din imagine, Răzvan Cadar, este arbitru de fotbal în timpul ocupat și vicepreședinte al Consiliului Județean Arad în celălalt timp. În prima fază plătit din banii… fotbaliatorilor, iar în a doua ipostază plătit din bani arădenilor. Cum a ajuns acest personaj să fie ale doilea vice la județ, doar politichia sulii din Arad poate spune (Falcă, te simți?). Iată ce a debitat, de curând, public, printr-un comunicat de presă, acest element al naturii plătit de către noi, plătitorii de taxe și impozite:

”Județul Arad a încheiat un parteneriat cu județul Bekes și Biblioteca Județeană „A.D. Xenopol” pentru a realiza un proiect transfrontalier având ca obiectiv principal creșterea calității în administrație. Ne-am propus să facem schimburi de experiență, să promovăm valorile comune din județele Arad și Bekes, să aducem împreună funcționarii și consilierii ca aceștia să colaboreze în identificarea problemelor cu care se confruntă instituțiile și populația din ambele județe.”

Cum draq să încheie județul Arad un parteneriat cu biblioteka kare este în subordinea sa? Și, mai ales, cu alții de la Ungarie să creaskă kalitatea în administrație? Ce are sula cu prefectura? Dar…, în comuna Arad totul este posibil.

Hop ȚAID

(p)