Președintele Filialei Județene Arad a a Confederației Patronatul Roman, domnul ing. Ioan Marin Crișan a participat în data de 25 noiembrie 2019 la  Békéscsaba – Ungaria, în calitate de membru fondator, la Aniversarea jubiliară „20 de ani de la înființarea  secțiuni Maghiaro-Romane a Camerei de Comerț și Industrie al Ungariei”.

Evenimentul s-a desfășurat la inițiativa domnului  Dr. Orosz Tivadar – Președintele Camerei de Comerț și Industrie al Județului Békés, respectiv al Secțiunii Maghiară-Română a Camerei de Comerț și Industrie a Ungariei, sub înaltul patronaj al  domnului Dr. Semjén Zsolt vice-prim ministru al Ungariei, cu participarea ca invitat de onoare a lui Marius Gabriel Lazurca, ambasadorul României la Budapesta, a lui Zákonyi Botond, ambasadorul Ungariei la București, şi a lui  Florin Vasiloni, consulul general al României la Gyula.

 „Mă bucură faptul că am reușit, în urmă cu 20 de ani, ca membru fondator,  să punem bazele colaborării româno-maghiare, și să venim în sprijinul oamenilor de afaceri din cele două țări, colaborare care este în continuă creștere și care aduce beneficii economice atât României cât și Ungariei” a declarat Ioan Marin Crișan președintele Filialei județene Arad a Confederației Patronatul Roman.

D.M.