Foarte simplu, stimați tovarăși și pretini, prin metoda „portbagajul”, ca pe vremea noastră, a comuniștilor sadea. Bunăoară, într-una din zilele trecute colegul nostru de breaslă, Lazăr Faur a fost surprins de către telefonul securistului nostru de serviciu cum descarcă din portbagajul autovehiculului propriu și personal cacadouri pentru PNL. Acuma, dracu știe pentru ce a dus ploconul? Pentru ca să prindă și el un post la deconcentrate sau pentru fiu-su, Bogdan, și el cu visuri de prea mărire în partida condusă, la Arad, de „strângătorul” Falcă. Vorba vine condusă, că de o bucată de vreme Contesa de Hășmaș, Geanina Pistru Popa, este la butoane, ea taie și spânzură prin PNL Arad și nu numai.

Din motive de securitate, dar și de nedeconspirare fotochiparășul nostru securist nu s-a apropiat prea tare de locul faptei, să vadă ce descarcă Lazăr Faur, ce cară la mai marii partidului. Însă, cu siguranță nu croampe sau sămânță dă ludaie.

Zăr Ză REA

1 COMENTARIU

  1. Cum adica colegu? Lazar Faur este membru PDL, nici macar nu se fereste. Sunteti colegi daca sunteti in acelasi partid, altfel, e PDL-isul Lazar Faur. Omul venit cu plasa-n bat si devenit domn simandicos iar beizadeaua de fiu este mai arogant decat pe cel pe care il consiliaza, adica pe Bilcea.

Comments are closed.