Stimați comuniști, pretini și dușmani deopotrivă, să nu vă gândiți la ce gândim noi, subprefectă nu înseamă dedesuptul prefectului, că altceva. De fapt, în Arad nu avem, cam deodată, prefect. Asta până luni sau marți, știm noi, când va fi numit în această funcție Gheorghe Stoian, în prezent managerul județului.

Azi, vineri, la orele prânzului a avut loc investirea oficială a doamnei Olimpia Popa, fosta șefă a corpului de control e la CJA, în funcția de sbprefect. Cu siguranță, mulți vă veți întreba, la fel ca noi, cine e personajul în cauză? A cui puPILĂ este? Câțiva au spus că Geanina Pistru Popa, Contesa de Hășmaș pe numele său de scenă politică, ar fi în spate. Alții, mai documentați decât noi au spus că este o apropiată a familiei Falcă. Deci, Jitză Falcă, acest veritabil Celentano de Arad, nu și-a spus ultimul cuvânt.

Până la aflarea adevăratului spate, cu ghilimelele de rigoare, al Olimpiei Popa un lucru este cert: Ela (încă) Falcă a fost la investire. Ela, prima din stânga! Oare simte ceva vânt de schimbare, că Glad Varga (în dreapta Elei), deputat PNL și mare mogul de presă la ARQ Arad, se știe orienta după cum bate vântul.

Secretarul cu propaganda Prefecturii