Amuuuu, dracu știe. Ori noi nu suntem citovi la cap, și nu știm să ne mai comportăm în trafic, ori s-o schimbat legea țârculațâiei pe drumurile publice (inclusiv capitolele legate de parcare) și nu ne-au anunțat și pă noi. Adineaori, adică tumna mai înainte scriam despre modul cum Geanina Pistru, veritabilă Contesă de Hășmaș, cu visuri de preamărire (să nu ziceți că v-am spus!), a parcat din nou total anapoda. Și asta fără ca Poliția Locală să ia vreo măsură. Cum ia împotriva muritorilor de rând, de altfel. Cei care nu au pile și/sau nu lucrează în aparatul de stat (primărie, consiliul județean etc.) sau de partid PNL.

Nu vă mai vorbim voarbe, ci vă invităm să vă uitați la cât de frumos și legal știu parca d-a cherestulu tomobilele din dotare acești veritabili gardieni publici arădeni, angajați pe pile și pe relații de nemoșaguri, că de linia de partid am zâs mai sus.

Sorin TROACĂ

1 COMENTARIU

  1. Domnul Sorin….Este parcare???? Nu cumva „OPRIRE”.Dupa nivelul inaltimi borduri trotuarului in fata unei intrari ,cu atat mai mult nu au voie sa OPREASCA.In zona respectiva ,OPRIREA si STATIONAREA se fac paralel cu trotuarul.In nici un caz PARCARE.Politia locala incearca sa se substituie Politiei Romane.Pacat ca nu avem si nr. de inmatriculare ca sa putem depune o plingere.

Comments are closed.