Săptămâna aceasta a început extrem de prost pentru cei de la PSD Arad (am vrut să le zicem politicieni, dar ne-am răzgândit). În schimb a început extrem de bine pentru anumiți politicieni, politicience (he) de la PNL Arad. În frunce cu Janina a Budigoaie dă la Hășmaș, această veritabilă Contesă de partid. Că Pistru a făcut-o! Ioai, când a auzit că, azi dimineață, profcurorii au bătut pe la ușile capilor PSD, și acasă, și la sediu, i-a mai revenit suflarea. Nă cu musai ar fi fost Contesa vinovată de gabaritul mărit al tirurilor de la Nădlac 2 (ea a avut grijă de gabaritul ei), că atunci când a auzit că a fost voarba despre angajații pe pile (la PSD se vorbește despre unul singur, deocamdată) i-a stat inima în loc.

Păi, tovarăși procurori dacă ați avea curiozitatea să veniți să vedeți și să cercetați câți indivizi, individe, câte pile, relații, membrii de partid și nemoșaguri au angajat cei de la PNL (PD, PDL etc.) de-alungul timpului în Arad, Falcă, de exemplu, ar trebui să spele buzile penitenciarilor din România toată viața. Numai la Apă – Canal, par igzamplu, la departamentul de presă!!!! au trebuie vreo patru(Ghilea, de la TV Arad, cu salariul de 3500 de lei în mână). Plus în alte departamente, că, la un moment dat, la un munictor erau cel puțin doi inși la birouri! Verificați, dacă nu credeți.

Mergeți în Primărie, la instituțiile aflate în subordinea acesteia, să vedeți pile (era să zicem pocăiți, oare de ce?) angajate.  Mergeți la firmele (companiile etc.) din subordinea Consiliului Județean Arad, a lui Cionca Bogătanu, să vedeți acolo spurc de pile care, pe lângă faptul că nu sunt pregătiți de niciun fel (eventual la Banca Ardelean), se mai și calcă pe picioare și se încurcă în documente.

Nu ca la PSD, să angajezi unul (sau să intervii pentru el) trebuie și să dai cu subsemnatul.

În comparație cu cât nemoșaguri și-a adus personajul feminin de la PNL… he, he!

Pontus din PILE