Despre scandalul de azi dimineață de la PSD Arad (de fapt, de mai demult i-am avertizat, în scris, pe liderii celei mai slabe organizații din țară), ați văzut și auzit pe la diverse televizii și siteuri. Cu descinderi, percheziții, audieri, rețineri și toate ălea. Ce, probabil, nu ați auzit ar fi DE CE s-au întâmplat toate astea, dar poate o să aflați în curând. Noi am tot scris, însă…

Haideți să vorbim de PNL Arad. Acolo unde foarte mulți dintre șefi, șefuleți, consilieri, membrii chiar, au tras o gură de aer. Bucurându-se că DNA i-a sărit și de data asta. Să nu mai zicem de Cionca, Falcă care, vai chiloții lor. S-au maronit la spate. Chiar dacă sunt de firmă. Însă, bagajele sunt la ușă, după cum ne spun șpionii noștri din cadrul Biroului Organizației de Bază.

Revenind la PSD Arad, era clar că odată tot se va sparge buba. Și ăsta e doar începutul, zicem noi, mai ales că la sfârșitul săptămânii trecute capii partdidului, puținii care au ai rămas, s-au luat la harță, iar certurile au degenerat. Poate, unii dintre voi, stimați comuniști și tovarăși vă veți întreba de ce nu apar și alte nume de parlamentari PSD Arad, și nu numai, în schemă. Poate dacă (re)citiți ce am scris veți înțelege. Să nu credeți că le ținem partea celor reținuți, audiați, călcați de DNA, NUUUU!. Dar, orice urcuș pe o pantă greșită, are un scoborâș (puneți voi ghilimelele) pe măsură. Și, așa cu vă spuneam, noi credem că ăsta e doar începutul.

Se încălzește peneleul!

Soții TROACĂ

Maria POPESCULATĂ

1 COMENTARIU

Comments are closed.