Călin Bibarţ, actulalul primar independent al Aradului, a reuşit că crească în peferinţele șo ochii arădenilor, în câteva luni, cât a scăzut Falcă în câţiva ani. Mulţi ani.

Pentru că în mandatul (interimar) al lui Bibarţ se poate, în timp ce în mandatele pline ale lui Falcă nu s-a putut, sau s-a putut prost, cinste și biciulee lui Călina de Arad. Şi mult mai mult. Nu s-a lăudat, dar s-a apropiat de oameni, de cătățeni, aică i-a ajutat atât cât i-a permis funcția .

Şi o să vă dăm un exemplu concret: deşi la Primărie au fost depuse mai multe sesizări (vreo opt, pe vremea. lui Falcă), în scris, în urmă cu ani de zile, despre pericolul pe care-l reprezenta unul dintre platanii putregăiti, pericol atât pentru trecători, cât și pentru mașinile aflate în zonă, a fost suficient ca lui Bibarţ să i se spună o singură dată, în timp ce omul mânca, masa de prânz la HOtelul lui Gio, pentru ca lucrurile să se mişte. Şi s-au mişcat bine de tot, aşa cum se vede în imagini.

În aceste condiţii, vedem şi noi de ce este din ce în ce mai greu ca Bibarţ să fie înlăturat din cursa pentru funcţia viitor primar al Aradului la alegerile din 2020. Asta dacă nu intervine, nu intervine, nu intervine…

Drujba 9

2 COMENTARII

  1. DESPRE NOI
    Periodic, ˝ZiardeArad˝, un ”Glasul” mai ”Special”, ce publică ”Live”, cu spirit ”Critic”, ce prezintă ”News AR” (știrile Aradului), care este ”Mândri” că ”Aradon” și ”ARQ” e ziarele actualului primar Jitză Falcă, cel mai ˝Vestic˝ Faraon, care a distrus ”SportArad”. hahahahaha LOL

Comments are closed.