Nu este zi fără ca Marinel Iustn Cionca, picolo de la Pecica, un semidoct ajuns în fruntea Consiliului Județean Arad, să nu iasă în presa locală aservită și să se laude cu vorbe. Vorbe goale. Fără suport. În afară că și-a rezolvat, din nou, muierea să fie șefă la ișpitari privat (salut Genesis, de unde a plecat).

Cionca ne tot zice de investiții de sute de mii, milioane de euro în special la Spitalul Județean Arad (clanță maximă!), cu investiții pe drumurile județului (acolo îl bagă pe Sergiu Bâlcea, vicele CJA, la înaintare etc. Fix pix, voarbe goale, ce a rămas din Vilma, cu se spune.

Acum, azi 12.12.2019, ne zice că trece nu știu ce suprafață de teren din subordinea CJA în cea a Primăriei, pentru nu știu ce spital, lăbăreli din astea.

Dar, Cionca care ești, ce se întâmplă cu CENTURA DE EST A ARADULUI? Că și acolo ai făcut expropieri, ați trecut, împreună cu fratele tău (oare de ce era să zicem de pușcărie?), Falcă manevrele de rigoare ca terenurile respectivă să treacă în subordiniea Primăriei? Pentru ca după aceea să le cumpere un om de afaceri din Timișoara? Să le vândă la prețuri de prețuri (știm sumele!!!) la Compania de Drumuri, să facă centura de est a Aradului?

Oare, nu vă este frică de Dumnezeu?

D.R. 

P.S. Vom reveni cu datele concrete despre mafia centurii ocolitoare de est (sud est) a Aradului. Dar și cu manevrele cu dr. Dina, de la Județean, un alt element care face și drege la Spitalul Județean Arad, încă de pe vremea lui Ioțcu (alt personaj de tristă amintire din CJA, fost pușcăriaș).