Nu că ar fi fost în ultima vreme vreun șef adevărat, că dacă ne spuneți despre Căprar mai bine tăceți din gură. Căprar este personajul care a distrus PSD Arad și, pe-o mână cu Falcă, a pus umărul la devenirea Aradului de azi. Adică, o comună mai răsărită între Oradea și Timișoara. Păi, ce vrei de la un semidoct, nu?

Acum că DNA-ul a agățat majoritatea celor de la PSD Arad, s-a creat, zicem noi, un vid de putere, lucru care le convine de minune celor de la PNL Arad (Nu că PSD ar fi însemnat ceva, floc înaintea organului…).

Să nu ne ziceți de alternativa USL, că, cel puțin la Arad, acest partid este un fel de bășină umflată. Nu toți cei de acolo sunt non-valori, să ne înțelegem, însă sunt traseiști politici, oportuniștii etc., și nu pot fi încadrați altfel. Dar, despre USL Arad avem multe de spus. Cu altă ocazie.

Revenind la PSD, ce să mai scrii despre o organizație aproape moartă. Dar, nu presa a făcut-o așa. Ci acest Căprar, acest Fifor și ceilalți pitpalaci strînși în jurul partidului de cei doi (și alții vreo 15) cercetați de DNA. Că vechii membri PSD nu au fost buni! Asta în opinia lui Căprar, cel care i-a marginalizat și obligat să plece singuri.

Revenind, cu cine votează acum pesediștii, dacă mâine ar fi alegeri, de orice fel? Atât membrii, cât mai ales simpatizanții acestui partid. Dacă ne permiteți o părere, cineva a așteptat greșeala PSD. Este vorba despre partidul lui Ponta, PRO România. Ponta care a fost trădat, și numai el, de către Căprar. Așa că nu credem că Victor, prin oamenii săi de la Arad, ar scăpa o răzbunare facilă, pusă pe tavă de Doooorel de Arad, șpăgar de carton (cel puțin după cum spun cei de la DNA – 4500 de ron e o bagatelă, râde lumea de penibilitatea situației).

R.D. LUMEA 

P.S. Ar fi nasol ca Aradul să fie, din nou, fief-ul PNL-ului, să facă gașca lui Falcă tot ce-i taie capul. Am zâs!