Mass-media arădene (nu toată, supușii austrieci și cei plătiți au tăcut mâlc) a tot scris în ultima perioadă despre activitatea, pardon inactivitatea celor de la Poliția Locală. Foștii gardieni publici, dacă vreți, că tot acolo e. Pentru cei care nu știu, majoritatea celor de acolo este angajată pe pile, relații de partid în primul rând, pregătirea lor în domeniu fiind una precară sau care lipsește cu desăvârșire. Avem exemple clare, așa că… le vom prezenta la timpul oportun.

S-a scris în presa locală, laudativ chiar, că gardienii publici au fost înțoliți cu haine de peste 2000 de euro per dărabă de individ de milițian. Atât că s-a scris, banii arădenilor au fost cheltuiți, iar milițienii tot prezenți prin lipsă sunt. Că Aradul a devenit raiul drogaților, au spus-o și alții, că spargerile și furturile din autoturisme s-au înmulțit, ce să mai zicem. Că acești indivizi îmbrăcați și dotați din banii arădenilor, că Poliția Locală aparține de Primăria Arad, nu își fac treaba pentru care au fost angajați, mai are rost vorbim? Să nu vă spunem câte sedii au… tot de Primărie date. Nu are Poliția, cea aparținând de Ministerul de Interne, atâtea. Și ăia măcar au pregătire, școlile de rigoare, Academia etc.

Oare cum, și de fapt aici am vrut să ajungem (azi) atâta hram de autovehicule în dotare? Mășini dă mășini, d-alea noi, nu d-alea cu sute de mii de kilometri la bord. Să flendură pă floaștăr milițienii de la locală în Dustere și Loganuri dă parcă s-ar plimba pe… pista măsii, vorba unui vechi tovarăș de breaslă. Că, nu de mult, Miliția Locală a fost dotată cu o altă serie de Dacia Duster (vezi foto), nou-nouțe, de la soare te poți uite, da la ele ba!

Și toate astea din banii arădenilor. Și fără niciun rezultat vizibil, concludent, în favoarea arădeanului de rând, plătitor de taxe și impozite.

Poate, un beneficiu, ar fi doar acela că Falcă l-a pus șef peste gardienii publici pe un fost fost șef de la SRI (Adrian Toma, director general)!!!! Să mai ia și el un ban, săracu.

LORY dă la MILIȚIE  

1 COMENTARIU

  1. Pe vremuri sef la gardienii publici nu era tata lui Razvan de pe Banu Maracine….. ce mai face oare Razvan nu l-am mai vazut de ani buni

Comments are closed.