Fotochipul de mai dă sus îi dă mai dămult. Adică, l-am primit noi mai dă dă multă vreme, dă la un comunist aprig, cetitoriu de Flacăra roșie. Nu scriem amu ce a zis tovarășul nostru, mai îmbunătățim, sau poate că nu, voarbele. Și zicem că cam așa.

Primul din stânga este stângaciul Mureșan Busuioc, adică Basil, mai pe limba englinteră. Omul este condamnat penal, cu suspendare pentru nește fapte urâte, și mai așteaptă încă o sentința într-un alt dosar, cu țâgări dă foaie cubaneze, să zâce că.

Hal doilea este Alexandru Chiriță, cel care le știe pă tăte, dân gură, dar știe fix pix, că sub conducerea lui, PSD Arad a dat chix pă domeniu de vizibilitate și nu numai. Și la propriu, și la figurat. În calitatea sa de șef peste comunicare, atâta i-a învățat pe Căprar, Tripa etc. încât i-a cordit la cap cu totul. DNA scrie pe fruntea celor doi (încă) parlamentari PSD de Arad, plus încă pe fruntea altora vreo alții zece membri ai partidului lui Ciolacu. Că de trista amintire Dăncilă și despre pușcăriașul Dragnea, mai bien să nu mai ne aducem aminte.

Ultimul, dar nu cel din urmă luzăr din fotochipul de mai sus este păduchele (moral vorbind, că financiar… voi să fiți sănătoși câți bani a ciordeles, mo!) Jitză Falcă, olteanul de la Didești. Acum, cu votul nostru, a ajuns europarlamentar (vai de sula lui, că nicio voarbă în haltă limbă nu cunoaște Doctorul în Comunicare, care a făcut doctoratul la apelul boconțâlor). La ce fățău are, niciuna dintre ușile vreunui lift de la Berlaymont nu i se deschid. Ce să mai zicem despre cei care îl văd în Grand Place de la Brussels (așa a scris Falcă pe facebok), care îi aruncă, din milă, câte o monedă. Poate.

ANDOkalmin    

P.S. Trei trădători și toți trei (se huiduie din tribună!)

1 COMENTARIU

Comments are closed.