Da. Pe surse am aflat că individul care a distrus Aradul, aducându-l la stadiul de comună, vrea să facă un lanț uman până la Parlamentul European de la Brussels (așa a scris el pe rețelele de socializare), că PE mai are două sedii unde își ține ședințele. Dar, îl lăsăm pe Falcă să le descopere, să le facă publice, să scrie numele orașelor și, mai ales, să pronunțe numele acestora.

De ce ar face Falcă asta? Adică lanțul uman. Pentru că ca să vadă pulimea din Arad, Ioropa, mapamond etc. ce cojones are el și că pe câți a reușit să angajeze, tot el, el la Primăria Arad și instituțiile din subordine (plus la Consiliul Județean, că și acolo și-a băgat flitul) pe vremea cât a fost primar. În plus, conform haltor surse demne de demența lui, lanțul acesta uman va fi unul cu rugăciune! La fel ca la Casa Albă, de la Iașinghton, că de Iași precis a auzit semidoctul de oltean din Didești, că de capitala SUA… mai greu.

Astfel, frații și surorile, în marea lor majoritate, vor avea ocazia să se țână dă brânci, să să roage întru Domnul (lor) și să-i mulțumească lui Falcă fariseul că le-a dat o dărabă dă pită nemuncită (sunt, desigur, și excepții).

Stați, că nu e totul. Primul din lanț(uri) va fi Jitză Falcă. La capătul lanțului uman va fi Contesa de Hășmaș, această Geanina Pistru de PNL. Iar la mijloc sulalăul de Iustinel Marinel Cioncănel, președintele de la CJA, care tace, blajinul și sfântul de el. Ău, stai că frații și surorile n-au sfinți. Că nu-i interesează. Doar banii și locul de muncă.

Soții TROACĂ  

Foto: Ziua de vest