Pă Ana Maria Nyeki, o președintuță pe la o fundățiuță că a adunat bani de le cetățeni și firme, băgăm dă samă că o știți. A scris despre ea și presa centrală că este o șarlatană, noi numa am readus în memoria cetitorului Komunist de Flacăra roșie, ce specie umană e individa. Personajul a strâns o cocie de bani de la fraierii arădeni (fie ei persoane fizice, sau juridice), prin voluntarii de la fundație, pentru scopuri, zice ea, umanitare. S-a lăudat peste tot că cum și că ce a făcut dumneai. Însă a uitat să spună de biletul de avion cătra USA, casă în construcție etc. Și ceea ce e mai grav a uitat sau a omis să spună ce a făcut cu mare parte dintre banii ce au fost strânși din donațiile oamenilor de bună credință.

După inaugurări pă la ișpitaluri, cu fast, presă aservită (plătită) de tot feluri de miniobiective care nu au autorizațiile necesare, după tam – tam-ul de rigoare, individa în cauză nu a avut nici până azi curajul să iasă în fața sponsorilor și să le dovedească, pe documente, ce a făcut cu banii ștrânși. Oare de ce?

Poate că face parte dintr-o familie care stă mai mult pe la mititica decât pe acasă. Se știe că unii dintre frații ei, nu toți, au fost prinși, reținuți etc. pentru trafic internațional și consum de droguri de mare risc!!!!!

În paranteză fie spus, unul dintre obiectivele fundației conduse de Ana Maria este, pe scurt, prevenirea consumului de droguri în rândul elevilor și al tinerilor! Deci, despre ce vorbim? Din păcate, autoritățile din domeniu par a fi depășite de situație. Sau așa vor ele…

Cionca se pozează cu doamna în cauză ca fiind o mare samariteană (ea, nu el). Alte personalități, sula ogrezii – vă spunem noi, fac la fel. Presa (cumpărată) o ridică în slăvi, dar nu se întreabă sau întreabă de bani.

Apropo, tânârul din poză, unul dintre frații Anei, reținut pentru trafic de droguri, a fost lăsat acasă (după ce fost prins cu peste un kilogram și jumătate de stupefiante), în arest la domiciliu. Pe care nu-l are. Are doar on bulentric eliberat pe un anu, provizoriu, deci. Avere mare, nenică!

P.S. (cu dedicație pentru clan) N-ai nici tu nici împăratu… 

R.D.

1 COMENTARIU

Comments are closed.