Glad Varga, deputat PNL de Arad. Măria-Ana Nyeki, șăfă la o fundațiune care strânge bani, chipurile, pentru renovat săli de saloane medicinale (acolo unde este lăsată și unde are intrare la Cionca Marinel Iustinel, președintele Consiliului Județean Arad). Cristina Duma, o biblioterească (fostă șefă interimară la Biblioteca Județeană) kare se bagă în seamă ca și Ioța în coasă, crezând că ku trei cuvinte acide rezolvă o scoatere de poază de pe site-ul nostru.

Trei doamne și toți trei. O tunat și i-o adunat.

Oare ce legătură are Nyeki cu Glad Varga? În afară de festivalurile de la aeroport și alea de pe balta de la Ghioroc, niciuna. Numai că acolo e deverul mare de consum de trafic de substanțe buiguitoare de cap. Domeniu în care familia Nyeki este campioană pe zonă, și nu numai. Amu, dracu știe, ori poliția nu știe nimic, ori poliția se face că nu știe nimic. Sau nu are voie să știe. Și să ia măsurile de rigurozitatea de rigoare. Sau le este frică de Glad, de Nyeki, de SRI, de SIE etc.

Cât despre Cristina Duma, o individă pusă, așa cum vă spuneam, la bibliotecă… sau lasă! Cât este partidu-n floare, nici la… nu îi doare.

P.S. Cum a ajuns firma Anei Maria Nyeki să renoveze saloane la spitalele arădene, pe banii arădenilor, cu altă ocazie. Asta dacă nu ne calcă trenul.

Dubăț Romulus