Comuniștii noștri din diversele structuri de partid și stat (aici intră și SRI, SIE, DIPI, SIPI, Poliția etc.) ne-au furnizat, prompt și la obiect, un chip cu trei indivizi. Și care au pus serios osul la distrugerea Aradului și transformarea sa într-o comună mai răsărită, situată între Oradea și Timișoara.

Este vorba despre cei trei crai de la apus, Bibarț, Falcă și Cionca, fiecare cu funcțiile lor, mai mult sau mai puțin trecătoare. Dar aducătoare de plus venit. Nu le este rușine acestor elemente, acestor racile ale societății arădene să pozeze în salvatore della patria, să iasă și să spună că avem nu știu câte ieșiri pe centura Aradului, când Aradul pute și la propriu, și la figurat. Mai ales de incompetența din administrația încărcată de pile, cunoștințe, relații, neoprotestanți, liberali etc.

Pe lângă faptul că trio mai sus pomenit este îmbrăcat, acum la început de an, de zici că sunt fugiți de acasă (mai știți că nu sunt…), își arogă niște merite, prezintă niște așa zise realizări pentru care au fost, practic, plătiți din banii arădenilor să le facă. Și nu le-au făcut doar ei și PNL-ul lor, să fim bine înțeleși.

În rest, să fiți sănătoși, stimați comuniști conțărani de-ai noștri, că avem conducătorii pe care-i merităm și pe care i-am (sau, după caz, i-ați) ales.

Trăiască clasa muncitoare, dar numai prin conducătorii și reprezentanții săi iubiți!

D.R.S.