Despre proiectarea ciudată, ca să nu zicem altfel, despre subevaluarea cheltuielilor de reconstrucție etc. ale stadionului UTA s-a scris și precis se va scrie multă vreme de acuma înainte. Poate și după ce va fi gata arena Francisc Neuman. Ceea ce însă nu s-a prea scris (am amintit noi, vag, aspectul) este faptul că băncile de rezervă au doar 14 locuri fiecare. Însă, pentru meciuri oficiale internaționale nu sunt suficiente, nu permit regulamentele.

La fel cum nu sunt suficiente pentru lotul de 18 pesediști conduși de către Dorel Căprar, cercetați penal de organele abilitate. Păi, cum, patru dintre ei să stea în picioare atunci când vin procurorii DNA să le ia… interviuri. Fapt pentru care Dorel Căprar, cel cu mita, se gândește serios să-l acționeze în judecată pe hoavărul său, încă neprinsul în mrejele justiției (sau încă nedoveditul) Jitză Falcă, pentru greșeală de proiectare.

Cât despre cealaltă bancă de rezerve, acolo sunt suficiente doar 14 locuri. Că atâția psediști au mai rămas în organizația arădeană de când Căprar a început și chiar a reușit să elimine concurența internă.

Frăția inelelor