Am mai scris despre faptul că RECONS-ul este societatea Primăriei, adică a arădenilor. Și care își duce traiul din banii și pe banii noștri. RECONS încasează taxele pe parcare (atât cea zi de zi, cât și cea din fața casei sau a blocurilor), taxa de intrare la ștrand, taxa la patinoar, taxe din chirii de spații comerciale și locuințe, taxe de la lucrările efectuate de firma sa de construcții. Cu alte cuvinte, o căpușă care îi suge în continuare pe arădeni. Și, cu toate astea, cu toți banii încasați, la sfârșit de an RECONS-ul iese pe pierdere!!!!!! Faliment, într-o societate normală.

Trebuie să vă mai spunem că șef mare acolo este Nicu Mehelean (foto), fost primar de Ineu. Deci, dacă la Ineu nu a fost bun, că nu l-au mai ales ineuanii, este bun la Arad!? Falcă așa l-a văzut, atunci când l-a numit. Sau regula feleș/feleș?

Cititorii noștri fideli ne-au trimis poza de mai sus. Și se miră până unde și până când poate merge această bătaie de joc la adresa arădenilor? RECONS a majorat, din câte zic cei care conosc situația, cu 50% taxa de parcare, după cum vedeți în poză. Bani care trebuiesc plătiți înainte, ca la curve, că altufel intri în penalități – bani care tot la ei se duc! Poate că nu le mai ajung banii pentru satisfacerea clientelei politice peneliste angajată acolo, sau simt ei ceva, că tot vin alegerile locale și parlamentare.

Arădeni, vai și amar! Până când mai rezistați?

2 COMENTARII

  1. Jigodiile dracului , pe lângă ca nu duc tomberoanele la oameni și fac si figuri la ce arunci, le mai trebuie și bani de parcare….Jigodii ordinare !!!!

  2. Reconusul este „pusculita de numerar” a primarului! Sunt banii adunati de la aradeni care nu pot si urmariti transparent de nimeni. De exemplu locurile de parcare, stie cineva cate locuri sunt „oficial” si cate se mai fac in realitate printre ele? Ar trebui in primul rand Reconsul sa publice planul aprobat cu numarul de locuri pentru parcarile respective asa cum este in autorizatia de constructie, dar mi-e tema ca nici asta nu e facuta „pe bune” avand in vedere ca tot primaria o aproba….Asa ca tocmai haosul asta si neclaritatile de tot felul pot aduce bani negri! Daca se dorea altceva, taxele respective puteau fi platite la Directia Financiara, odata cu impozitele locale insa atunci banii erau mai transparenti si nu „pusculita de numerar” cum spuneam!

Comments are closed.