Fesele e fese (conform DEX, buci!) și atunci cînd meri la budă, și atunci când ieși în public. Dacă atâta obraz ai…

Dar, subiectul de azi e unul, altul zicem noi. Nu trebuia necazul unor copii și părinți să fie subiect de miștocăreală în presă. Și să se caute, la cald, vinovați pentru ceea ce s-a întâmplat la Liceul German. Sunt instituții abilitate, cu siguranță se va afla adevărul, cine, ce, cum, pe câți bani… Bâlcea, Bibarț etc. rămâne de văzut, se face vinovat.

Lovitura și cadavrul a venit, însă, din partea fostei soții a lui Sergiu Bâlcea. Femeie care, tocmai acum (poate să mușamalizeze alte chestiuni) s-a trezit că e mamă de copii și să-l ia la bani mărunți pe tatăl acestora. Adică, pe Sergiu Bâlcea. Adică, again, pe acela cu care a făcut copiii respectivi. Și a legat nefericitul eveniment de la Liceul German cu faptul că vicele CJA, în speță Sergiu, nu prea își caută copiii. Nu ne băgăm în viața altora, dar nu e frumos din partea cucoanei.

Cât privește actuala viață personală a lui Sergiu Bâlcea, unul dintre pretendenții cu reale șanse la Primăria Aradului, la alegerile din iunie, asta este altceva. E subiect de bârfă viața sa extrasportivă.

Un comunist de-al nostru ne zicea că d-aia și-a luat nevastă cu țâțe mari pentru că pe una doarme, iar cu cealaltă se acoperă. Nicio legătură cu fesele din titlu.

Doar atât: Bibilică de la fruncea Primăriei și-a făcut, cel puțin azi, jocul. Călinuț BIbarț a lovit direct în plez, nu după mintea lui, desigur, într-un veritabil adversar la Primărie. Prin cuvintele fostei soții ale lui Bâlcea. Dar, comuniști cum suntem, când roata se întoarce.

D.R.S.