În Piața Avram Iancu toate bune și frumoase. Festivalul de mâncat fășirt pă pită și de ascultat muzică din asta nouă, pe placul tînăretului progresist, este în toi. Lume multă, distracție pe măsură, fășirtul se vinde pă chiflă caldă (încălzită la microunde), freșurile cure cu duiumul (15 lei, 150 de grame) etc.

Dacă asta place tînăretului din ziua de azi, asta e. Noi, comuniștii de la Flacăra roșie, dar nu toți depășiți de astu fel dă eveniment stăm și ne uităm ca șu muta la injecție. Nu tu un mititel, nu tu o ceafă, un gulaș etc. Numa fășirt pă pită, creveți frijoniți – dă zici că pă Murăș numa creveți avem

Nu-i bai! Și acest fel de eveniment trebuie. Numai că, musai și aici ca și la festivaluri de muzică popoplară să fie și alt gen de boi. Mai nou le zice bizoni din trafic. Și care, dacă au mășini d-alea scumpe, băg sama că cumpărate în lizing, au permisiunea să parcheze une și cum vrea mușchii lor. Și asta sub ochii polițiștilor care încearcă să fluideizeze circulația din perimetru.

Nu spunem care polițiști e, să nu se supere nici ăia vechi, nici ăia a lu Falcă. Cert este că boiilor, pardon bizoniilor li se rupe-n paișpe de organele lejii. (am vrut să scriem cu doi de ii)

Transilvăneanul