Că iaca nu se mai astâmpără maghiarul vostru de Andraș Ando (cel mai falimentar ziarist și nu numai din Arad, căruia penalul de Falcă i-a înființat un loc călduț la Consiliul Județean, șef departament de comunicare bla. bla, bla. Un loc unde se cheltuie bani cu duiumul, fără nicio noimă sau o realizare concretă). Ando mai făcut una tare, chiar ieri. Adică, în ședința CJA a dat în gură la românii din Arad cu buzduganul lui maghiar și nu fie cum, ci cu ajutorul direct al președintelui efemer, Iustin Cionca, în capul măciucii.

Să ne explicăm: în ședința CJA vine un consilier județean UDMR, știe dracu cum îi zice pe numele cu care l-o botezat măsa, cu un amendament la un proiect legat legat de promovarea Aradului în imagini, poze, chipuri, pliante și alte cele – toate însumând 135.000 lei noi!!!!!. Zice ungurul că în opinia lui proprie și personală (dracu l-a întrebat!) 10% din materialele de promovare a județului și propuse de departamentul ungurului de Ando să fie în limba maghiară. No, most ertem! Nici mai mult nici mai puțin. Zece la sută din bani arădenilor să fie cheltuiți pe materiale publicitare tipărite în limba hunului Attila. De parcă românii noștri din Ungaria, din județele de la granița cu România beneficiază de așa ceva. Fix pix! S-ar întoarce Iancu în mormânt…

Revenind la ședința de CJA, se scoală românii noștri din PSD și zic; Hat, de ce? Că doar nu e musai. Ce facem cu sârbii din Arad, cu italienii, spaniolii, englejii și chiar cu ai noștri frați de culoare mai bârnace, țîganii? Haideți să le dăm și lor cota de publicitate după numărul de locuitori.

Nu au continuat prea mult interpelările că în discuție sare și Cionca Marini Iustin, care zice că ăștia știu și pe englezește. Dar, ne întrebăm noi, de ce hunii lui Andraș Ando nu beselni pe englezește sau măcar pe românește? Că doar sunt cetățeni română, să mă … în mintea lor.

Dar, să vedeți cât de influient e maghiarul Andraș Ando în CJA și asupra slugoiului Cionca. Vine al nostru președinte (a cui dracu i-a votat partidul), de acolo, de pe podiumul de șef și, brusc, zice: eu am un amendament: să atribuim 20% din fonduri pentru publicitatea Aradului pe limba hunilor. Și cât mai rapid: cine este pentru…

Şi maşina de vot a PNL Arad, inima ta Falcă și a cui te-a c… votat, a ridicat mâna şi a trecut proiectul cu tot cu amendament. 20 % din banii arădenilor pe publictate (din 135.000 de lei noi, un purcoi de bani) vor merge pe materiale în limba lui Andraş Ando, cu largul concurs la lui Cionca. Și restul… restul muie (asta e pe țigănește nu se pune, că și ei au luat-o en gross!

Bravo Cionca, ai fost din nou sluga umilă a lui Falcă! Cât despre extremistul de Ando, acesta și-a făcut din nou jocurile pe banii arădenilor. Proștilor de români arădeni. Șî țîgani.

Un Guru Bulan

1 COMENTARIU

Comments are closed.