Așa spune în Sfânta Evanghelie după Matei, Capitolul 26. Imediat după Revoluția din 1989 s-a trecut la aplicarea acestui principiu, numai că în sens invers, vinovatul care trebuia pedepsit devenind justițiar, iar judecătorii, judecați și condamnați. Păstorul care trebuia „bătut” este Biserica Ortodoxă, iar turma care trebuia risipită o constituie credincioșii români ortodocși, păstrători ai credinței strămoșești. Pentru că, nu-i așa ?- nu ai ce căuta în Uniunea Europeană cu ortodoxia.

Distrugerea Bisericii Ortodoxe Române a început prin interzicerea participării preoților la viața politică. Presiunile au fost imense, mai ales din partea UDMR, organizație eminamente catolică, iar niște cozi de topor infiltrate în conducerea BOR au trecut la executarea ordinului. Nicio altă biserică din România nu a instituit această interdicție !

Am avut ocazia să discut, pe îndelete, cu foștii reprezentanți ai Bisericii Ortodoxe Române în Parlament, am văzut, pe viu, cum reușeau să impună eliminarea din proiectele legislative a oricăror elemente antiromânești sau în flagrantă contradicție cu morala creștină. Din păcate, pentru că așa suna ordinul, acești adevărați apostoli au fost eliminați de către cozile de topor de care vorbeam mai sus. Patriarhii de dinainte de Daniel au încercat să diminueze pagubele, dar au fost copleșiți de către cei care au ajuns la butoanele politicii, oameni fără Dumnezeu și dragoste de țară, care aveau sarcina să distrugă ortodoxia din România.

Actualul patriarh, Daniel, a fost instalat – este și va rămâne convingerea mea – pentru a desăvârși lucrarea de distrugere a BOR. Este în misiune. Nu este o simplă impresie, ci o concluzie după numeroasele măsuri aberante pe care le-a luat permanent, instaurând un climat de dictatură și teroare în sânul Bisericii, făcând din toți cei care slujesc niște simpli simbriași pe care îi poate manipula nu doar el, ci orice politician mai răsărit.

Dacă l-ar interesa într-adevăr soarta Bisericii Ortodoxe Române, patriarhul Daniel ar emite la fiecare jumătate de oră câte un protest împotriva atacului concentrat și concertat la adresa Bisericii strămoșești. Ar înfiera denigrarea Bisericii pe baza dezvăluirii unor fapte reprobabile ale unor clerici, nu le-ar da apă la moară detractorilor. Nu face acest lucru pentru că trebuie să-și respecte fișa postului, să îndeplinească ordinele șefilor săi, dinăuntru și dinafară. Mai ales ale celor dinafară.

Poate că nu ași fi revenit asupra acestui subiect dacă nu aș fi văzut declarațiile lui Daniel legate de scandalul sexual. Ce spune falsul patriarh Daniel? „ Este mare nevoie să ne rugăm lui Dumnezeu şi pentru înnoirea vieţii duhovniceşti a clerului Bisericii noastre de toate rangurile (diaconi, preoţi, ierarhi), precum şi a vieţii monahilor şi credincioşilor mireni”. Mai pe românește, nu cumva, în complicitate cu colegii săi din politică, Daniel pregătește niște edicte menite să îngroape definitiv ortodoxia României? Sunt sigur că da, iar dacă preoții adevărați nu vor reacționa, Daniel își va desăvârși lucrarea pentru care a fost detașat ca patriarh. Și încă ceva: pot să pun mâna în foc că nu serviciile române sunt furnizoarele înregistrărilor compromițătoare, ci cele dinafară, care l-au instalat ca rezident pe acest fals patriarh !

Citat: „Falsul patriarh a fost instalat de către cei care vor să distrugă Biserica Ortodoxă Română​”

​Colaboraționistul nostru