Debandada care s-a instaurat în ultima vreme în sânul organizaţiei PSD Arad a culminat cu desemnarea Violetei Varga, iubita fratelui prefectului de Arad, în funcţia de inspector şcolar de „educaţie permanentă” la Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad. După cum spun mai mulţi colegi de breaslă de la diverse mass-media locale şi naţionale, una din calităţile domnişoarei în cauză a constituit-o fizicul său atrăgător. Cel care emană din fotografiile postate pe diverse reţele de socializare, că în realitate situaţia nu ar sta chiar aşa, după cum afirmă colaboratorii noştri din branşă, comunişti sadea. Că cum arată în „chipuri”, că cum arată în realitate asta nu mai e treaba noastră. Că nu suntem uişag de can-can. Ceea ce este interesant de ştiut este CUM a ajuns această demoazelă să fie propusă şi chiar numită în funcţia de inspector şcolar. Cine a popus-o, cine a susţinut-o şi cine a numit-o?

În mod normal, dar la PSD Arad ce este normal?, conducerea organizaţiei trebuia să facă toate acestea. Asta dacă era o organizaţie serioasă, mai ales că PSD-ul este la guvernare, deci are o responsabilitate mare. Numai că la Arad se pare că Dorel Căprar, acest „Dorel” al politicii arădene şi nu numai, nu numai că nu a avut niciun cuvânt de spus – deşi, încă, mai este preşedinte, ci nici măcar nu a ştiut, nu a fost informat de această numire. Cel puţin aşa susţin comuniştii noştrii înfiltraţi în sânul (ce fain sună în contextul actual) organizaţiei arădene, sau ce a mai rămas din ea de când la şefie este Căprar.

Sforile au fost trase, susţin pesediştii noştri comunişti, de către prefectul Aradului, doamna Florentina Horgea şi de către Anca Stoenescu, inspectorul şcolar general al ISJ Arad. Deci, femeile între ele au promovat o a treia reprezentantă a sexului frumos, dar slab, aşa, de capul lor. Fără acordul organizaţiei şi, mai ales, a lui Dorel de PSD Arad. Cu toate că telenovela Violeta Varga s-a terminat rapid, aşa cum a şi debutat de altfel, urmările rămâne. Şi e grele. Şi ar trebui să se lase la fel de grele. Pentru că nu este posibil ca în funcţii de conducere la deconcentrate să ajungă toată „sula ogrezii”, toţi neaveniţii piloşi. Dar, aşa cum vă spuneam, la PSD Arad totul este posibil. Oare ce surprize demne de cascadorii râsului ne mai pregătesc oamenii lui Dragnea. Că Căprar e depăşit demult de situaţie, devenind bătaia de joc până şi a femeilor din propriul partid, cel puţin în acest caz.

Tata comuniştilor veritabili pesedişti