Autorităţile locale dau dovadă, încă o dată, că vizita unor înalţi diplomaţi străini în oraşul nostru a devenit o bagatelă. Un fapt care este marcat aşa, în treacăt. Lucru care, din păcate, a devenit o normalitate în oraşul nostru cenuşiu. Cunoscându-le obiceiul celor care conduc, pasager, destinele Aradului, în frunte cu penalul Jitză Falcă, nici nu e de mirare că vizita de joi a Excelenţelor Sale ambasadorul Canadei şi ambasadorul Palestinei în oraşul nostru a fost marcată pasager, aceştia fiind trataţi mai degrabă din obligaţie decât din mândrie.

Poate, spun unii dintre comuniştii noştri, dacă miercuri nu îşi serba ziua de naştere Geanina Pistru, unul dintre viceprimarii Aradului, altfel stătea situaţia. Că mahmureala de a doua zi şi-a pus ampretnta şi asupra vizitei celor doi înalţi diplomaţi este clar, dar să te porţi cum s-au purtat oficialităţile locale cum s-au purtat este prea de tot. Dacă erau, poate, agenţi economici în locul ambasadorilor era mai important pentru Falcă, Geanina, Călin Bibarţ, Iustin Cionca etc., că le pica şi lor de-o afacere. Aşa însă…

Priviţi sala din Palatul Adiministrativ unde au luat fost primiţi ambasadorii şi unde au luat aceştia cuvântul. Nici măcar o duzină de ascultători, din miile de angajaţi ai Primăriei şi Consiliului Judeţean, nu au fost prezenţi. Ruşine maximă!

P.S. Singura, să zicem, absentă motivată a fost vicesa Geanina, care după curva de chef pe care a tras-o de ziua ei poate că mai mult ca sigur că ar fi fost „obosită”. În rest… rămâne cum am spus.