Pe lângă faptul că „privata” sa, adică „Goldişul” a ajuns la contraperformanţa de a avea gradul „lipsă de încredere” (adică cel mai de jos) din partea ARACIS România, nea Relu îşi bagă nasul şi în bucătăria internă altor instituţii arădene pe care bag sama că vrea să le îngroape. Bunăoară, personajul în cauză s-a făcut tartore şi peste Consiliul Judeţean Arad, pe care-l consideră moşia sa proprie şi personală. Iată ce şmecherie, ca să nu zicem matrapazlâc, a făcut nea Relu zilele trecute: parafrazăm site-ul CJA: „La invitaţia UVVG Arad, prof.univ.dr. Claude Vivier le Got, preşedinte FEDE a vizitat Consiliul Judeţean Arad”.

Să vezi şi să nu crezi. Doamna în cauză a venit la Goldiş, iar nea Relu s-a gândit să o invite, de la sine putere şi la CJA. Ceva de genul „hai la mine, că eu te duc la vecini”. Azi, mâine îşi cară musafirii la Guvern, la Parlament, la Cotroceni, adică îi invită, să fim riguroşi exact.

Doamne, mare e grădina… Că cu gardul credem că o ştiţi.

P.S. Dacă ne întrebaţi ce are nea Relu în mâini noi zicem că e catalogul în care vrea să-i treacă notele lui Iustin Cionca, preşedintele CJA, „fugit” din instituţie la acea oră.

SeReIstul komunist biolog