Dragi cititori ai noștri, comuniști de rit nou, avem deosebita plăcere să vă anunțăm că a apărut tânărul liberat Bogdan Noghiu. După grijile pe care toți ni le-am făcut, iată că ne-a venit inima la loc. A apărut minunea PNL-ului local şi nu numai, „politicianul” cel mai de seamă, prieten cu parlamentarii, el, Bogdan Noghiu pe numele de scenă.

Am aflat că a reapărut de la cineva ce umblă pe la un salon numit „Luana”, prietenii știu despre ce vorbim. Şi am mai aflat că săracele fetițe se dădeau de ceasul morții că fără dispărutul Bogdi viața e pustie, banu e nimic.

Ne bucurăm şi noi, că doar ne era dor de el, să-i mai vedem mașina cu nșpe înscrisuri de la Parlamentul României, Consiliul Județean, cea cu Protejat Falcă… etc până la „liber salon” de? Ghiciți!

Dacă nu ne credeți avem și poze! Că suntem dotați!

Dragă Bogdan Noghiu, aşa cum spuneam ne bucurăm că ai reapărut, că fără tine eram ca fără chiloţi pe plajă la Mamaia în august! Te rugăm ca altă dată când pleci așa fără să-i anunți pe Cionca, Ando, Boghicevici sau Falcă să ne lași măcar nouă un mesaj. Că altfel ne pui la cheltuială. Din cauza ta tre să dăm berea unui cititor fidel, care te-a descoperit pe la Botoșani, parcă!

Să nu mai faci din astea!

Securistul de la Luana