Că cititorii noştri e mai dăştepţi decât ai lor am mai spus-o şi cu prilejul altor întâlniri tovărăşeşti. Şi că ai noştri comunişti e inteligenţi şi le fuge mintea este şi mai clar. Facem toate aceste comentarii laudative pentru că tocmai ce am primit de la un cititor mai comunist decât noi o poză şi câteva rânduri, plus titlul pe care îl are acest articol. De fapt episodul al doilea al articolului precedent, cel legat de cheful mercedesarului Schunn, care a avut loc duminică încă de dimineaţă. Tocmai când unii arădenii de bună credinţă, alături de câţiva invitaţi de marcă din lumea mondială a judo-ului, au îndrăznit să dezvelească o statuie cu bustul lui Mişa Baci, cel care a adus judo-ul în România. Şi asta fără să-l consulte pe Zeus asupra zilei şi orei la care au programat evenimentul. Nu şi-au găsit şi ei o altă zi…

Dar iată ce ne-a mai zis cititorul nostru fidel care a fost şi la dezvelirea bustului, moment solemn ce a avut loc în parcul de la Sindicate, dar şi Oktoberfestul jermanului Schunn – eveniment care l-a avut invitat speţial pe Jitză Falcă de la Dideşti (parcă primarul era, cel puţin la un moment dat de conjunctura alegerilor, pocăit! Şi nu prea consuma lichide bahico – penetrante…), adică la chef. Chef la care a mai participat şi o „minune” blondă. Personaj feminin care în mai multe ocazii a fost văzut, surprins şi chipurit în preajma familistului, tot în preajmă de alegeri, Jitză.

Noi v-am prezentat poza primită cu titlu de informare patriotică. Amu, dracu ştie care e (c)oarda lui Falcă. Dacă aveţi vreo părere proprie şi personală daţi-ne de ştire pe facebuk. Nu de alta, dar să lămurim şi noi opinia publică, clasa muncitoare din Arad că cum şi că cu ce şi că cu cine se-ncoardă primarele ales.

Marele Blondă

2 COMENTARII

  1. Cititorii e mai destepti, mecanii auto care se cred ziaristi e mai prosti ca la altii, in rest numai de bine :))))

Comments are closed.