La fel cum ep domnul mort nu-l mai întorci de la groapă, este greu de crezut că banca Ardelean, recte Univ.V.Goldiş îşi va putea reveni rapid din şocul produs în luna iulie a acestui an. Atunci când un desant de procurori însoţiţi de poliţişti au descins la privata din Arad. Despre percheziţii, peste 100 la număr, la profesori şi studenţi privind acordarea de diplome false, etc.etc. credem că sunteţi la curent, aşa că nu mai insistăm. Despre faptul că se aşteaptă din moment în clipă reîntoarcerea „desantului”, să-şi continue şi să finalizeze ce s-a început, aceste lucruri sunt de notorietate. Despre faptul că, zilele trecute, două figuri de marcă ale UVVG, este vorba despre unul dintre membrii fondatori ai Fundaţiei, Ioan Cuzman şi Cristian Măduţa, decanul Facultăţii de ştiinţe socio – umane şi educaţie fizică şi sport, au decis să plece de la UVVG aţi putut citi şi bănuim că ştiţi.

Ceea ce vrem să vă mai bârfim, ca comunişti aprigi ce suntem, este că de-abia de-acum se anunţă „hemoragia” personalului băncii Ardelean. Atât din rândul cadrelor didactice (nu dăm nume, să nu le facem rău oamenilor), cât şi din cel al personalului TESA. Şi aici nu mai e vorba despre „părăsirea corabiei”, ci gestul urmează a fi făcut din alte motive mult mai grave. Sunt unii oameni care nu mai vor să gireze cu numele lor ce s-a întâmplat şi se întâmplă la privata din Arad.

În tot acest timp de convulsii (cele mai grave din istoria UVVG), conducerea se plimbă. Ultima oară a fost prin Serbia, la ceva întâlnire cu consorţiu bla, bla, bla. Parcă pe cineva (în afară de cei în cauză, bineînţeles, şi pe suflătorii lor în drâmbă) ar interesa pe unde îşi plimbă conducerea fizicul în vremuri de criză.

Vorba aia, drum bun, cale bătută! / Cine vă prinde să vă… iubească! Pam, pam.

Lepa Brena nema problema