Regii Imperiului Vechi, urmaţi de regii Imperiului de Mijloc, de la dinastia a III-a până la dinastia a XII-a au dispus timp de 1000 de ani construirea Piramidelor ca morminte regale.

Iată că Jitză Falcă de la Dideștii de Oltenia, nu știm a câtea dinastie este, se crede un adevărat faraon, un faraon care a distrus Aradul și o face în continuare.

A venit, mai de mult, cu ideea demolării Pieței Avram Iancu, unde acum vrea al nostru faraon de Didești să construiască şi o piramidă din sticlă și oțel. Sub care, probabil, vrea să-i fie îngropate osemintele după ce va deceda. Că altfel nu ne explicăm de ce vrea neapărat să construiască o piramidă. Să fie și el înmormântat ca un adevărat rege ce se crede și care domnește peste acest Arad, în pofida nemulțumirilor venite din partea populației.

Cam asta se vrea a se face din Piața Avram Iancu: 588 de locuri de parcare distribuite pe două nivele. La nivelul zero: suprafaţă pietonală, terase, o oglindă de apă şi un ansamblu de fântâni, plus o piramidă din sticlă și metal, cu două etaje.

Doamne! Oare cât îl mai suportă pământul…

Faraonul de serviciu

P.S. Poate i-a venit ideea în timp ce savura fructe de mare la Art Cafe, şi ca să fie în pas cu  trendul…