Şi asta nu numai de acum. Deja a devenit tradiţie ca nea Relu Ardelean, preşedintele UVVG Arad, să se comporte la Consiliul Judeţean Arad ca la propria privată. După ce în urmă cu o săptămână, nea Relu a invitat la CJA câţiva ambasadori, joi a venit rândul unor studenţi să fie invitaţi de acelaşi personaj în aceeaşi locaţie. Cel puţin aşa am aflat şi de pe site-ul CJA. Practic, şeful de la Goldiş i-a pus în faţa faptului împlinit pe Cionca şi Bâlcea (ambii amândoi fiind absolvenţi, aţi ghicit, de Goldiş – universitate privată care are cel mai inferior calificativ dat de ARACIS – „lipsă de încredere”) şi a organizat ceea ce puteţi citi mai jos:

„Acţiunea a avut loc în cadrul săptămânii de acomodare destinată studenților anului I, atât români, cât şi străini din peste 10 ţări – Italia, Germania, Franţa, Serbia, Tunisia, Maroc, Nigeria, Egipt – şi a fost organizată de preşedintele fondator prof. univ. dr. Aurel Ardelen şi de prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, rectorul Universității de Vest „Vasile Goldiș”.”

Acuma ce mai urmează? Noi, comunişti cum suntem şi obişnuiţi cu astfel de comportamente spunem că nea Relu fie se crede deja preşedinte la CJA (ceea ce luând în considerare unele circumstanţe…), fie vrea să devină preşedinte, fie ambele amândouă.

Pe când îşi va deschide Aurel Ardelean un birou în sediul CJA? Că dacă tot a pus mâna (în chirie, concesiune etc.) pe o grămadă de spaţii, sedii etc. ale Aradului şi ale arădenilor, ce mi-e un birou în plus sau în minus.

Numai să nu se întoarcă roata şi să ne trezim că-şi duc treaba până la capăt anchetatorii de la anticorupţie ce au descins în vară la UVVG…

Dyk OTU

Foto: (furată de la) Special Arad